За нас
Lessocenter Ltd. Lessocenter Ltd. Lessocenter Ltd. Лесоцентър ООД е търговско дружество създадено през 2000 година. Мажоритарен собственик е австрийската компания WELDE GESELLCHAFT M. B. H. , притежаваща и завода за шперплат и фазерни плочи “Лесопласт” АД в гр. Троян.

Фабриката е една от най-големите производители на Балканите на хидрофобен шперплат- строителен и мебелен, който се произвежда от висококачествена тополова или смесена (бук и топола) дървесина с лепилна връзка- фенол-формалдехидна смола, както и на ДВП- фазер и Лесоцентър ООД е неин изключителен представител !!!

Лесоцентър ООД разполага със собствена високотехнологична сушилня за дървен материал ,която се намира в Складовата база на дружеството в гр.Бургас.

Дружеството е вносител на хидрофобен и мебелен шперплат от Китай и Русия.

Лесоцентър ООД е представител на австрийската компания PFEIFER – производител на дървени кофражни греди Н20 – основен елемент при изграждане на хоризонтални и вертикални кофражи.

Дружеството е дистрибутор на българският производител на мебелни плочи: Габровница АД.

Продуктите, които предлага Лесоцентър ООД са с доказана надеждност, отлични технически параметри и качество. Тези предимства наред с изгодните цени и срочното изпълнение на поръчките спомагат за авторитета на дружеството сред потребителите у нас и в чужбина.

Бъдещето си в бързоразвиващата се пазарна среда Лесоцентър ООД вижда в усвояването на нови продукти за директна продажба и разширяване на търговската мрежа в страната.
Партньори
Lessoplast Gabrovnitsa Welde Kronospan Schlitz Pfifer